Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Велики инвестициони замах у Јевремовцу

22. Октобар Велики инвестициони замах у Јевремовцу
Након што је кроз улицу Војводе Степе у Јевремовцу прошла и вода и канализација стигао је и асфалт. Град је испратио иницијативу мештана и на сваки динар који су они скупили за асфалтирање улице, из градске касе уложено је два динара.

Управо политика “два на динар” даје најбоље резултате, сматра градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је посетио радове у Јевремовцу.

-На овај начин урадили смо путеве и у најудаљенијим деловима нашег краја. Ми ћемо сваку иницијативу испратити са дупло више новца од износа који грађани скупе. Позивам све који имају идеју шта би у њиховом крају могло да се уради, да нам се јаве. Новца има довољно, радићемо све док буде лепо време. Захваљујем се грађанима у овој улици који су скупили трећину новца. Њихова улица има воду и канализацију, а ево сада је добила и модерну саобраћајницу. Можемо много тога да урадимо заједно. Шабац је ових дана једно велико градилиште јер на осам различитих локација се изводе радови, рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.

Милан Васић, председник Месне заједнице “Јевремовац” највио је изградњу вакумске канализације на пролеће која ће омогућити да 700 домаћинстава добије прикључак. Поред тога, Јевремовац очекује још неколико важних инфраструктурних пројеката.


-Очекује нас велика и важна инвестиција, спајање Јевремовца и Летњиковца. Радиће се пут који иде поред Новог гробља. Очекујем да ће до краја јесени бити асфалтирана и та улица. Завршавамо и другу фазу амбуланте у Јевремовцу. До нове године требало би да прими пацијенте, а стара амбуланта биће део проширеног вртића. Паралелно радимо документацију за вакумску канализацију, то је прва таква у Шапцу и надам се да ће на пролеће заживети у Јевремовцу када очекујемо прве радове и могућност за 700 домаћинстава мојих суграђана да буду прикључена на канализациону мрежу, казао је Васић.


Јевремовац очекује и уређује се центра села и сеоског гробља.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'