Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Већа запосленост довела до веће потражње станова

05. Август Већа запосленост довела до веће потражње станова
Градоначелник Небојша Зеленовић и директорка ЈП “Инфраструктура” Шабац Виолета Шестић посетили су данас недавно асфалтирану улицу Стане Милановић у којој се налази и стамбена зграда “Центар 5”.

Градоначелник Небојша Зеленовић истакао је да у Шапцу постоји потреба за новим становима и да је у овој години забележен пораст запошљавања.

-С обзиром на чињеницу да у овој години имамо пораст запошљавања, појавила се и потреба за новим становима. Људи добијају сталне послове и могућност да узму кредите и купе станове што је повећало потражњу за становима. Данас смо код зграде која је управо завршена, а ми смо урадили улицу и уредили цео блок. Јако смо водили рачуна да изађемо у сусрет свакоме - и комшијама који живе овде у кућама и људима у згради. Улица је довољно проходна има довољно места за паркирање под зградом и око зграде. И оно што је важно истаћи јесте да је скочила цена некретнина у граду. То са једне стране може да буде незгодно људима који сада купују стан , али са друге стране је очигледно да постоји велика потражња. Дешава се раст који је добар за град. У наредним месецима радиће се израда планиских докумената који ће регулисати нову станоградњу, рекао је градоначелник.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
26. Децембар 2019.

Топлана - радови у улици Богојављенска

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'