Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Усвојени предлози пословања јавних предузећа

06. Фебруар Усвојени предлози пословања јавних предузећа
Одборници у Скупштини града Шапца усвојили су на данашњем, 28. заседању, предлоге програма пословања за 2019. годину: ЈКП Регионална депонија „Срем-Мачва“, ЈП „Инфраструктура-Шабац“, ЈКП „Паркинг-Шабац“, ЈКП „Топлана-Шабац“, ЈКП „Водовод-Шабац“ и ЈКП „Стари град“ Шабац.

На данашњем заседању Скупштине Нела Тонковић је именована за вршиоца дужности Народног музеја у Шапцу. За вршиоца дужности директора ЈКП "Топлана-Шабац" Шабац именован је Драгомир Николић, а за вршиоца дужности директора Дома културе "Прњавор" Марија Жакић.

Усвојен је и Предлог одлуке о усвајању Локалног акционог плана за отворену управу за период од 2019. до 2020. године. Обавезе у оквиру Локалног акционог плана за отворену управу су: унапређење пружања услуга од значаја за грађане и инвеститоре, ефикасније пружање услуга превоза за грађане, дигитализација Скупштине града Шапца, унапређење транспарентности и систематизација градских података и информација, унапређење интерне и екстерне комуникације/израда комуникационе стратегије и унапређење процеса партиципативног буџетирања и непосредног изјашњавања о предлозима пројеката месних заједница.

Потврђени су и мандати одборницима Јелени Павловић и Радољубу Јокићу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
17. Јун 2019.

Раскопавање тротоара у Улици цара Душана

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна јединица Шабац, вршити раскопавање ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'