Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Усвојени предлози пословања јавних предузећа

06. Фебруар Усвојени предлози пословања јавних предузећа
Одборници у Скупштини града Шапца усвојили су на данашњем, 28. заседању, предлоге програма пословања за 2019. годину: ЈКП Регионална депонија „Срем-Мачва“, ЈП „Инфраструктура-Шабац“, ЈКП „Паркинг-Шабац“, ЈКП „Топлана-Шабац“, ЈКП „Водовод-Шабац“ и ЈКП „Стари град“ Шабац.

На данашњем заседању Скупштине Нела Тонковић је именована за вршиоца дужности Народног музеја у Шапцу. За вршиоца дужности директора ЈКП "Топлана-Шабац" Шабац именован је Драгомир Николић, а за вршиоца дужности директора Дома културе "Прњавор" Марија Жакић.

Усвојен је и Предлог одлуке о усвајању Локалног акционог плана за отворену управу за период од 2019. до 2020. године. Обавезе у оквиру Локалног акционог плана за отворену управу су: унапређење пружања услуга од значаја за грађане и инвеститоре, ефикасније пружање услуга превоза за грађане, дигитализација Скупштине града Шапца, унапређење транспарентности и систематизација градских података и информација, унапређење интерне и екстерне комуникације/израда комуникационе стратегије и унапређење процеса партиципативног буџетирања и непосредног изјашњавања о предлозима пројеката месних заједница.

Потврђени су и мандати одборницима Јелени Павловић и Радољубу Јокићу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
23. Август 2019.

Реконструкција водоводне мреже у Кнеза Лазара

У понедељак 26. августа почеће реконструкција водоводне мреже у улици Кнеза Лазара у делу ближем Карађорђевој улици. Због реконструкције биће уведена забрана паркирања у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'