Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Усвојен завршни рачун буџета града Шапца
за 2017. годину

06. Јун Усвојен завршни рачун буџета града Шапца<br>за 2017. годину
Одборници у Скупштини града Шапца усвојили су на данашњем, 22. заседању, завршни рачун буџета града Шапца за 2017. годину.
Усвојена је Одлука о реализацији Пројекта „Концесија обављања делатности градског и приградског превоза путника на територији града Шапца“, у циљу организовања комуналне делатности превоза на територији Шапца.
На данашњој седници Скупштине града разматран је и усвојен Предлог енергетске политике града Шапца , којим се даје значај одрживом коришћењу енергетских ресурса и и техничких система, енергетском планирању и и одговорном понашању заједнице према животној средини. Овим Предлогом дефинишу се циљеви енергетског развоја, начин и активности за његово остваривање.
Одборници су разматрали и усвојили Одлуку о проширењу Слободне зоне Шабац. Слободну зону Шабац основао је Град Одлуком о оснивању слободне зоне. На данашњем заседању донета је Одлука да се прошири на површину од 42.67.81 хектара.
Усвојен је Оперативни план одбране од поплава на водотоцима другог реда на територији Шапца за 2018. годину.
На 22. седници Скупштине града Шапца усвојене су Одлука о давању сагласности на коришћење капацитета Регионалне депоније комуналног отпада „Јарак“ за депоновање комуналног отпада са територије општине Богатић и Одлука о давању сагласности на коришћење капацитета Регионалне депоније комуналног отпада „Јарак“ за депоновање комуналног отпада са територије општине Шид.
Одборници у Скупштини града Шапца усвојили су Одлуку о усвајању Локалног акционог плана за младе града Шапца за период од 208. до 2021. године.
Изгласано је да на место директора привредног друштва „Зорка-стандард“ буде именован Александар Симић, а на место заменика директора Дома здравља „Др Драга Љочић“ прим, др Мирослав Миљешић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
08. Март 2019.

Радови у улици Вука Караџића

ЈКП „Топлана-Шабац“ ће вршити раскопавање површине јавне намене у улици Вука Караџића број 8. ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 11. марта до 30. ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'