Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Усвојен предлог о финансирању спортских програма

25. Јануар Усвојен предлог о финансирању спортских програма
Чланови Градског већа града Шапца су на данашњој седници разматрали и усвојили Предлог одлуке о финасирању/суфинансирању годишњих програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у граду Шапцу за 2018. годину. Средства за спровођење Одлуке у укупном износу од 87.552.744,00 динара обезбеђују се у буџету града.
Већници су усвојили и Одлуку о усвајању Механизма утврђивања јавног интереса у области јавног информисања на територији града Шапца. Механизам има циљ да побољша примену Закона о јавном информисању и медијима, повећа ефикасност и сврху коришћења средстава из буџета града Шапца намењених овој области.
На данашњој седници Градског већа града Шапца усвојен је Предлог одлуке којом се Центру за стручно усавршавање Шабац даје на коришћење непокретност – објекат површине 136 м² у Поцерском Причиновићу, на период од пет година, у циљу отварања Научног кампа.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'