Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Уређује се улица која води до Новог гробља
на Летњиковцу

05. Септембар Уређује се улица која води до Новог гробља<br> на Летњиковцу
Улица на Летњиковцу која води до Новог гробља добиће потпуно нов и функционалнији изглед. Поред реконструкције коловоза, уређују се пешачке и бициклистиче стазе као и пракинг места за 250 аутомобила. По завршетку реконструкције улица ће добити дрворед и расвету.

Градоначелник Небојша Зеленовић посетио је данас радове и истакао да ће читав простор око Новог гробља постати функционалнији.

-Ново гробље је најфукционалније и једино на ком има места за проширење па је самим тим и најпосећеније. Нама је јако важно да долазак на гробље и утисак о гробљу, као једном важном месту за сваку породицу, мора да буде на најбољем могућем нивоу. Зато сада радимо ову саобраћајницу до гробља и радимо услове за нормално заустављање, паркирање и нормално функционисање на овом комплексу. Јако је важно да то буде омогућено, не само онима који долазе аутомобилом него и пешацима и бициклистима и за нове линије јавног превоза. Овде ће бити редовна станица, поласци на сваких 20 минута а током викенда и у време празника и чешће. Овај комплекс ће добити и нову везу са насељем Јевремовац овом улицом Исидоре Секулић. Тако да смо учинили функционалним један простор који је до сада био, сложићу се, прилично запуштен, а заправо не сме да буде тако. Радови су при крају, рекао је градоначелник.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
28. Фебруар 2020.

Топлана - радови у улици Немањиној

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'