Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Уређује се улица која води до Новог гробља
на Летњиковцу

05. Септембар Уређује се улица која води до Новог гробља<br> на Летњиковцу
Улица на Летњиковцу која води до Новог гробља добиће потпуно нов и функционалнији изглед. Поред реконструкције коловоза, уређују се пешачке и бициклистиче стазе као и пракинг места за 250 аутомобила. По завршетку реконструкције улица ће добити дрворед и расвету.

Градоначелник Небојша Зеленовић посетио је данас радове и истакао да ће читав простор око Новог гробља постати функционалнији.

-Ново гробље је најфукционалније и једино на ком има места за проширење па је самим тим и најпосећеније. Нама је јако важно да долазак на гробље и утисак о гробљу, као једном важном месту за сваку породицу, мора да буде на најбољем могућем нивоу. Зато сада радимо ову саобраћајницу до гробља и радимо услове за нормално заустављање, паркирање и нормално функционисање на овом комплексу. Јако је важно да то буде омогућено, не само онима који долазе аутомобилом него и пешацима и бициклистима и за нове линије јавног превоза. Овде ће бити редовна станица, поласци на сваких 20 минута а током викенда и у време празника и чешће. Овај комплекс ће добити и нову везу са насељем Јевремовац овом улицом Исидоре Секулић. Тако да смо учинили функционалним један простор који је до сада био, сложићу се, прилично запуштен, а заправо не сме да буде тако. Радови су при крају, рекао је градоначелник.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
18. Септембар 2019.

Забрана саобраћаја код вашаришта

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'