Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Улаз на вашар бесплатан

13. Септембар Улаз на вашар бесплатан
Улаз на вашар ће бити бесплатан, изјавила је директорка ЈКП “Стари град” Снежана Ђокић демантујући неистините наводе који су се појавили у јавности о наплати улаза на вашар.

-Као и сваке године до сада, улаз на вашар је слободан. Лепота вашара је између осталог и у томе што се сви слободно окупе на једном месту, друже се и забављају. Не постоји намера да се квари та традиција, сви напори иду ка томе да се вашар инфраструктурно боље опреми, буде већи и лепши, рекла је директорка Снежана Ђокић.

На новој локацији вашара, на простору старе касарне, приводе се крају радови, а званично за закупце је отворен од сутра.
Простор старе касарне је за два хектара већи од простора на ком је био вашар на Михајловцу. Нова локација је инфраструктурно опремљена, односно закупцима је обезбеђена струја, вода и канализација. Велики део простора је под чврстом бетонском подлогом што олакшава шетњу посетиоцима и функционисање закпцима.
За разлику од Михајловца, простор старе касарне нема проблем са подземним водама, а због канализационог система ни површинске воде се неће задржавати.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'