Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У току реконструкција улица
кнез Иве од Семберије
и Трг ђачког батаљона

30. Мај У току реконструкција улица <br>  кнез Иве од Семберије <br> и Трг ђачког батаљона
Реконструкција најпрометнијих градских саобраћајница настављена је скидањем старог слоја асфалта и припремним радови за ново асфалтирање, у улицама Трг ђачког батаљона и кнез Иве од Семберије.

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Миодраг Филиповић, руководилац сектора за градњу у ЈП „Инфраструктура“ Шабац, посетили су данас градилиште код Великог парка.

Градоначелник је рекао да се радови обављају оним темпом који је у складу са временским приликама.
-Због кише која скоро сваког дана пада, извођачи радова се труде да искористе сваки погодан моменат и да раде. По завршетку реконструкције ових улица, почеће радови у улици Милоша Поцерца, Карађорђевој, Владе Јовановића део према Роди, па настављамо према Летњиковцу. Паралелно са радовима у граду, почеће реконструција улица у приградским и сеоским месним заједицама, према распореду који је утврдио Сектор за градњу. Највероватније ће први радови почети у Малој Врањској, јер је ту много оштећених саобраћајница, а затим ћемо наставити у местима у Поцерини и Мачви, најавио је Зеленовић.

Он је истакао да новца за све радове има довољно, иако држава дугује Граду Шапцу 30 милиона евра.
-Сви радови ће бити реализовани у складу са договором са људима који живе у местима у којима се радови изводе. Ту смо да чујемо мишљења струке и грађана и да радимо оно што је у интересу грађана, подвукао је градоначелник.

Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за градњу у ЈП „Инфраструктура“ Шабац, рекао је да је вредност радова у ове две улице више од 3,5 милиона динара.
Нови слој асфалта у дужини од 200 метара добиће деоница у улици Кнез Иве од Семберије и деоница од 60 метара у улици Трг ђачког батаљона.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Август 2019.

Радови у Жике Поповића

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'