Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У току реконструкција улица
кнез Иве од Семберије
и Трг ђачког батаљона

30. Мај У току реконструкција улица <br>  кнез Иве од Семберије <br> и Трг ђачког батаљона
Реконструкција најпрометнијих градских саобраћајница настављена је скидањем старог слоја асфалта и припремним радови за ново асфалтирање, у улицама Трг ђачког батаљона и кнез Иве од Семберије.

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Миодраг Филиповић, руководилац сектора за градњу у ЈП „Инфраструктура“ Шабац, посетили су данас градилиште код Великог парка.

Градоначелник је рекао да се радови обављају оним темпом који је у складу са временским приликама.
-Због кише која скоро сваког дана пада, извођачи радова се труде да искористе сваки погодан моменат и да раде. По завршетку реконструкције ових улица, почеће радови у улици Милоша Поцерца, Карађорђевој, Владе Јовановића део према Роди, па настављамо према Летњиковцу. Паралелно са радовима у граду, почеће реконструција улица у приградским и сеоским месним заједицама, према распореду који је утврдио Сектор за градњу. Највероватније ће први радови почети у Малој Врањској, јер је ту много оштећених саобраћајница, а затим ћемо наставити у местима у Поцерини и Мачви, најавио је Зеленовић.

Он је истакао да новца за све радове има довољно, иако држава дугује Граду Шапцу 30 милиона евра.
-Сви радови ће бити реализовани у складу са договором са људима који живе у местима у којима се радови изводе. Ту смо да чујемо мишљења струке и грађана и да радимо оно што је у интересу грађана, подвукао је градоначелник.

Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за градњу у ЈП „Инфраструктура“ Шабац, рекао је да је вредност радова у ове две улице више од 3,5 милиона динара.
Нови слој асфалта у дужини од 200 метара добиће деоница у улици Кнез Иве од Семберије и деоница од 60 метара у улици Трг ђачког батаљона.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'