Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У сусрет новим успесима: градоначелник приредио новогодишњи коктел

26. Децембар У сусрет новим успесима: градоначелник приредио новогодишњи коктел
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приредио је у Кристалној сали Хотела “Слобода” новогодишњи коктел за чланове Градског већа, директоре јавних предузећа и установа културе, представнике верских заједница, директоре школа, представнике државних институција, установа, одборнике, медије и привреднике града Шапца.
Упућујући гостима жеље за личну и породичну срећу, као и професионални успех у 2018. години, градоначелник је рекао да се нада још успешнијој години.
-Поносан сам на успехе које је Град Шабац остварио у 2017. години. Велики број компанија је показао интересовање да улаже у Шабац, а ми смо се доказали као способна и поуздана локална самоуправа и потврдили да је Шабац најбоље место за инвестиције у земљи. Добра вест коју везујемо за годину на измаку је да се 1260 људи запослило, а очекујемо да запослење у 2018. години нађе још 1500 суграђана. У нарeдној години наша најважнија тема и најважнији задатак је да сви који желе да раде, нађу посао. Следећи задатак који ћемо дати себи је да се повећају зараде у граду. Ову годину ће посебно памтити мештани 24 сеоске и приградске месне заједнице који су на „шабачким референдумима“, непосредно одлучивали о трошењу новца из градског буџета на пројекте које су сами предлагали. Наредне године ће у овај пројекат бити укључене све месне заједнице и више од 100 хиљада Шапчана, са градског и сеоског подручја. Тежимо да од Шапца учинимо добро место за живот и да се дичимо тиме што смо Шапчани, рекао је градоначелник Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
21. Септембар 2018.

Раскопавање на неколико локација у граду

Градска управа Града Шапца, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улицама Јове Курсуле број 8., ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'