Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У сусрет новим успесима: градоначелник приредио новогодишњи коктел

26. Децембар У сусрет новим успесима: градоначелник приредио новогодишњи коктел
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приредио је у Кристалној сали Хотела “Слобода” новогодишњи коктел за чланове Градског већа, директоре јавних предузећа и установа културе, представнике верских заједница, директоре школа, представнике државних институција, установа, одборнике, медије и привреднике града Шапца.
Упућујући гостима жеље за личну и породичну срећу, као и професионални успех у 2018. години, градоначелник је рекао да се нада још успешнијој години.
-Поносан сам на успехе које је Град Шабац остварио у 2017. години. Велики број компанија је показао интересовање да улаже у Шабац, а ми смо се доказали као способна и поуздана локална самоуправа и потврдили да је Шабац најбоље место за инвестиције у земљи. Добра вест коју везујемо за годину на измаку је да се 1260 људи запослило, а очекујемо да запослење у 2018. години нађе још 1500 суграђана. У нарeдној години наша најважнија тема и најважнији задатак је да сви који желе да раде, нађу посао. Следећи задатак који ћемо дати себи је да се повећају зараде у граду. Ову годину ће посебно памтити мештани 24 сеоске и приградске месне заједнице који су на „шабачким референдумима“, непосредно одлучивали о трошењу новца из градског буџета на пројекте које су сами предлагали. Наредне године ће у овај пројекат бити укључене све месне заједнице и више од 100 хиљада Шапчана, са градског и сеоског подручја. Тежимо да од Шапца учинимо добро место за живот и да се дичимо тиме што смо Шапчани, рекао је градоначелник Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Децембар 2018.

Радови у Улици кнеза Милоша

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу у Улици кнеза Милоша непосредно иза шахта, наспрам стамбеног објекта Краља Драгутина број 1. ради санације ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'