Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У Стартиту Шапчани свих узраста уче како да се представе послодавцима

23. Март У Стартиту Шапчани свих узраста уче како да се представе послодавцима
У Стартит центру у Шапцу синоћ је одржано предавање „Како до посла?”. Представница Стартит послова Тања Младеновић поделила је са Шапчанима дугогодишње искуство које има у спајању кандидата са фирмама. Фокус предавања био је на томе како написати добар CV и како искористити потенцијале друштвене мреже LinkedIn у проналажењу посла.
-Као нека врста споне између компанија и кандидата Стартит послови имају комуникацију и са једном и са другом страном и могу јасно да издвоје који су то проблеми и изазови кандидата као и шта је то што компаније заправо траже. Постоји безброј чланака о томе како треба написати CV, међутим имамо утисак да још увек има доста простора за побољшање. Какве структуре треба да буде CV, шта све треба, а шта никако не треба да садржи и како да одате добар први утисак путем А4 папира, објаснила је Тања Младеновић садржај предавања.
LinkedIn је једнако важан, закључено је јуче у Стартиту.
-Оно што смо сазнали у нашем истраживању јесте да се највише понуда за посао добија управо преко ове друштвене мреже. Самим тим посетиоци су имали прилику да сазнају како да искористите ову платформу да постану особа која бива нађена уместо оне која се пријављује на послове, рекла је Тања Младеновић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Април 2019.

Радови у Масариковој улици

Градска управа Града Шапца, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'