Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У Шапцу отворен десети сајам пољопривреде

09. Март У Шапцу отворен десети сајам пољопривреде
Десети Сајам пољопривреде у Шапцу, који је окупио више од 130 излагача и бројне посетиоце из Србије, отворен је данас у Хали "Зорка".
Јубиларни шабачки сајам пољопривреде свечано је отворио Душан Костадиновић, заменик градоначелника Шапца, и рекао да су овако велики број посетилаца и излагача, показатељи да је пољопривреда овог краја жива и да се развија.
-Град Шабац је и ове године, посредством Одељења за пољопривреду, дао подршку у организацији Сајма. Град издваја значајна средства за пољопривреду. Пољопривредни буџет за прошлу годину је реализован у потпуности по предвиђеним ставкама. Иза нас је година у којој смо субвенционисали копање чак 82 дубинска бунара, захваљујући којима су подигнути нови засади на више од 500 хектара. Међу 10 пројеката које спроводимо, имамо три која се једино у Шапцу остварују. То је показатељ да предњачимо са иновацијама у области пољопривреде као што наши пољопривредници предњаче у количини и квалитету производње у односу на остатак Србије. Наш заједнички изазов за ову годину биће да што више пољопривредника упутимо на ИПАРД фондове, а се у наш крај слије што више средстава из Европске уније од којих ће пољопривредници живети боље и улагати у даљу производњу, рекао је Костадиновић и додао да и у 2018. години сви заједно корачају ка одавно задатом циљу – да шабачки пољопривредници зараде више и живе боље од посла којим се баве.
Заменик градоначелника Шапца је честитао Телевизији АС успешну организацију јубиларног сајма пољопривреде.
-Десетогодишњи предани рад учинио је да шабачки Сајам пољопривреде постане бренд, а поред новосадског и најпосећенија манифестација ове врсте у земљи, напоменуо је заменик градоначелника, који је организаторима пожелео добру посету, излагачима добре послове, а посетиоцима богату сајамску понуду и стручну помоћ.
Поред заменика градоначелника Шапца, на свечаном отварању десетог Сајма пољопривреде обратили су се и Маринко Урошевић, дирекотр РТВ „АС“ и организатор сајма и Владимир Шпегар, начелник Одељења за пољопривреду у Градској управи града Шапца.
Сајам ће трајати и сутра, а улаз и паркинг ће, као и данас, бити слободни за све посетиоце.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
18. Фебруар 2019.

Радови у улици војводе Вука

ЈКП „Водовод-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Војводе Вука број 14. због због поправке канализационе цеви у периоду од 18. до 22. фебруара 2019. године ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'