Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У Шапцу отворен десети Конгрес ургентне медицине

18. Мај У Шапцу отворен десети Конгрес ургентне медицине
Десети Конгрес ургентне медицине Србије са међународним учешћем, у организацији Секције ургентне медицине Српског лекарског друштва у Шапцу, свечано је отворен у Шабачком позориту.
Поздравне речи окупљеним лекарима упутили су др Недељко Радовић секретар Српског лекарског друшта, прим. др Корнелија Јакшић Хорват, председник Секције ургентне медицине и проф. др Велибор Васовић, председник Научног одбора десетог Конгреса ургентне медицине.
Конгрес су свечано отворили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, др Никола Бељић, председник Организационог одбора конгреса и др Јасмина Станковић, в.д. директора Дома здравља „Др Драга Љочић“ Шабац.
Обраћајући се окупљенима, градоначелник Шапца Небојша зеленовић, казао је да је поносан, што је Српско лекарско друштво изабрало Шабац, као место где ће бити организован јубиларно, десети конгрес.
-У Шапцу је једна од најважнијих политика-политика здравствене заштите. Залажемо се да у нашем граду нико не буде заборављен и да свако може да се лечи. Да здравствена заштита буде једнако доступна сваком грађанину, било да живе у центру града или удаљеном селу, рекао је Зеленовић.
2017. година је уједно и јубиларна година за Секцију ургентне медицине, која, као једна од најмлађих града и секција Српског лекарског друштва, слави свој 25. рођендан.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Април 2018.

Раскопавање у Карађорђевој

Предузеће за Телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. Извршна јединица Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Карађорђева број 2. због отклањања сметњи ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'