Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У Малој Врањској реконструисан објекат
за продавницу

26. Новембар У Малој Врањској реконструисан објекат<br> за продавницу
Уместо старе оронуле зграде у центру Мале Врањске сада се налази реконструисан објекат у који ће се ускоро уселити продавница. Мештани истичу да та чињеница није велика вест у 21. веку, али за њих је, кажу, најважнија, јер неће више морати да одлазе неколико километара ван села по основне животне намирнице. Због тога су искористили своје право да одлучују како ће бити потрошен новац од пореза на имовину и изгласали да се новац уложи у реконструкцију старог објекта.

-Ова зграда је велики доказ шта непосредно изјашњавање грађана значи. Не само за мештане Врањске већ и других села. До пре неколико месеци ова зграда је била у фази рушења, а сада је објекат спреман за употребу – за продавницу и канцеларију месне заједнице, казао је председник Месне заједнице “Мала Врањска” Горан Станојевић.

Начелник Градске управе Милан Васић у разговору са мештанима Мале Врањске истакао је да једино грађани Шапца имају могућност да одлучују како ће бити потрошен новац од пореза на имовину и позвао све да се пријаве за гласање тако што ће се уписати у списак учесника у најближој месној канцеларији. Упис у списак је могућ и у Градској управи, а свим грађанима је омогућено и да закажу термин у ком ће службеници доћи на њихову кућну адресу и уписати их у списак. Заказивање се врши електронски на сајту direktnoodlucivanje.sabac.org .

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'