Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

У Дреновцу у току шљунчење путева

08. Мај У Дреновцу у току шљунчење путева
У Дреновцу је у току шљунчење атарских путева, за које су мештани овог села на децембарском референдуму определили 1,5 милиона динара од пореза на имовину. Улагање у путну инфраструктуру је највећа инвестиција коју ће финансирати од пореза на имовину.
Дреновчани су већ почели припреме за наредни референдум и отворили дискусију о могућим предлозима за овогодишње гласање, а у каси ће имати 1,5 милиона динара више него претходне године – укупно 3,6 милиона динара.
-Представници Савета месне заједнице разговарају са грађанима о предлозима који би могли да се кандидују за овогодишње гласање. Жеља нам је да асфалтирамо сокаке, али то је велика инвестиција, прича Никола Бурмазовић председник Савета Месне заједнице “Дреновац”.
Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника за укључивање грађана, позвала је грађане да се упишу у списак учесника непосредног изјашњавања уколико то нису урадили претходне године и тако стекну право да гласају како ће новац од пореза бити потрошен.
Она подсећа да свако ко је уплатио порез на имовину има право и да кандидује пројекат који ће се наћи на гласачком листићу када буде одржан наредни референдум. Ове године гласање ће бити организовано у свим месним заједницама.
Прва место у ком ће бити референдум ове године је Штитар, а гласање је заказано за 27. мај.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'