Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Стипендије за најбоље високошколце у Шапцу

13. Март Стипендије за најбоље високошколце у Шапцу
На основу конкурса који је расписао градоначелник Небојша Зеленовић, Град Шабац је издвојио три милиона динара за стипендирање најбољих студената. Уговоре је најбољим шабачким високошколцима уручила Бојана Младеновић, начелница Одељења за друштвене делатности у Градској управи града Шапца.
Конкурс је расписан за 18 најбољих студената са основних академских и мастер студија и две стипендије за дефицитарна занимања. Услов за остваривање стипендије у износу од 13.653 динара, имали су студенти чија је најмања просечна оцена 9,2.
Честитајући студентима, Бојана Младеновић, наченица Одељења за друштвене делатности, подсетила је да је знање универзалну вредност и напоменула да ако постоји град који цени знање, онда је то Шабац.
-Годинама улажемо у младе и вредне људе, у њихово образовање, а са тим и у развој наше заједнице. У Шапцу је образовање један од приоритета, а доказ за то су новчана средства која Град издваја за школовање студената и ђака. Верујем да ће ови млади људи постати успешни чланови наше заједнице и вратити се у Шабац, рекла је Бојана Младеновић.
Студенти стипендисти изразили су захвалност Граду који им поможе да усаврше своја знања, а неки од њих су најавили могућност да се након завршетка студија врате у свој родни град, у ком ће тражити запослење и основати породицу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Април 2019.

Радови у Масариковој улици

Градска управа Града Шапца, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'