Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Средства за дезинфекцију домаћинства на девет локација у граду

24. Март Средства за дезинфекцију домаћинства на девет локација у граду
Данас су на девет локација у граду постављени канистери са средством за дезинфекцију (натријум хипохлорит) које грађани могу сипати у флаше и понети кући за дезинфекцију површина које су изложене додиру руку. Канистери ће бити пуњени по потреби, а уколико грађани примете да су празни могу обавестити комуналну полицију о томе на број телефона 345-700 како би канистери били допуњени.

Локације су следеће: Улица Мачванска код аутобуске станице, на Чавићу испред Дома културе, испред зграде Месне заједнице „Жика Поповић“ као и испред зграде Месне заједнице „Шипурске ливаде и Касарске ливаде. Канистери се налазе и испред играонице Кико на Летњиковцу, на Триангли код артешког бунара, испред Зоркиног солитера и код парка у Масариковој улици.

-Град Шабац има јасан план како треба извршити дезинфекцију свих улица, свих зграда, стамбених насеља...Завршили смо први круг дезинфекције улица, тргова, тротоара, улаза у стамбене зграде. Захваљујем се и свим управницима зграда који су се придружили, преузечи средства за дезинфекцију и они ће то радити на дневном нивоу. Позивам суграђане да преузму средства за дезинфекцију које смо поставили на девет локација у граду и одржавају своја домаћинства како бисмо што више смањили ризик од ширења заразе корона вирусом, рекао је начелник Градске управе Милан Васић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'