Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шљунчење атарских путева у Табановићу

17. Јул Шљунчење атарских путева у Табановићу
Више од 1,5 милиона динара мештани Табановића определили су од новца који им је враћен од пореза на имовину за шљунчење атарских путева. Радови на путевима који воде до табановачких њива у пуном су јеку, а мештани већ спремају предлоге за следеће одлучивање о трошењу новца од пореза на имовину.
-Месне заједнице су раније имали по 200.000 динара годишње, сада располажемо са више од два милиона динара. То значи да сада можемо да радимо по нашој жељи и да остваримо планове које имају мештани, а не оно што нам се каже, задовољан је председник Месне заједнице Табановић Милан Ивановић.
Један такав план који су Табановчани дуго сањали је изградња цркве која се приводи крају. Мештани су поносни на чињеницу да је финансирају својим новцем, односно новцем од пореза на имовину који су уплатити.
Ивановић истиче да је асфалт у селу дошао скоро до сваке куће, да је преостало још 100 метара да би цело село имало асфалтиран прилаз домаћинству. Зато ће наредни предлози у фокусу имати путеве који воде до њива.
-За мештане Табановића најванији пројекат био је изградња цркве и тај посао се приводи крају. Ове године су изгласали да се шљунче атарски путеви што је важно за село због пољопривредне производње. Радови су почели и очекујем да се врло брзо све реализује. После Табановића радови се настављају у осталим селима Мачве и Поцерине. Истовремено у граду се реконструишу улице. Карађорђева улица је завршена, а радови се тренутно изводе на Чавићу. Грађевинска сезона је у пуном јеку, рекао је данас начелник Градске управе Милан Васић приликом посете Табановићу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'