Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Скупштина града:
Именовани директори

26. Март Скупштина града: <br> Именовани директори
На 29. седници Скупштине града Шапца именовани су директори и вршиоци дужности директора у јавним предузећима и установама културе у граду.

За директора Шабачког позоришта именована је Милена Миња Богавац, драматруршкиња, досадашњи вршилац дужности у овој установи културе, а за директора ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац, именован је Слободан Јеротић, дипломирани машински инжењер. Изабрани су на период од четири године.

Именовани су и вршиоци дужности директора Апотеке „Шабац“ и ЈКП Регионална депонија „Срем-Мачва“ Шабац. Татјана Гајић, дипломирани фармацеут, изгласана је за в.д. директора Апотеке Шабац, на период који не може бити дужи од шест месеци, а Раде Живковић, дипломирани инжењер технологије, на место в.д. директора ЈКП Регионална депонија „Срем-Мачва“ Шабац, на период који не може бити дужи од једне године.
На 29. седници Скупштине града Шапца именовани су директори и вршиоци дужности директора у јавним предузећима и установама културе у граду.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Август 2019.

Радови у Жике Поповића

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'