Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици у Шапцу

13. Новембар Шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици у Шапцу
У Шапцу данас борави шеф Делегације Европске уније у Србији Сем Фабрици. Након пријема у Градској кући и састанка са градоначелником Небојшом Зеленовићем, организован је скуп чија је тема била Централно постројење за пречишћавање отпадних вода у Шапцу.
Поред градоначелника и шефа Делегације ЕУ и његових сарадника, састанку су присуствовали: заменик градоначелника Шапца Душан Костадиновић, Иван Карић, државни секретар у Министарству заштите животне средине, Сенад Махмутовић, државни секретар у Министарству пољопривреде, Даниела Ловрин Гавриловић, директорка ЈКП „Водовод-Шабац” и представници Града Шапца.
Шеф Делегације ЕУ у Србији посетио је Постројење за пречишћавање отпадних вода у Шапцу, чију је изградњу са 10 милиона евра донирала Европска унија.
Након тога, у Спортској хали „Зорка”, биће уручена опрема у оквиру пројекта Заједнички допринос унапређењу транснационалне припремљености за ванредне ситуације у сливу реке Саве, финансиран пројектом ЕУ прекограничне сарадње Србија-Хрватска.
Присутне ће поздравити градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, председник Скупштине града Немања Пајић, члан пројектног тима JENTRAP, доц.др Hugo A.M. van Veghel, координатор пројекта JENTRAP и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици.
Посета се завршава одласком у Варну, на локацију где је на реци Думачи изграђен мост средствима Европске уније.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Март 2018.

Прекид испоруке топлотне енергије

Због цурења на вреловоду на локацији укрштања улица Карађорђева и Масарикова (тротоар испред старог СДК), ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац прекинуло је испоруку топлотне енергије на ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'