Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици у Шапцу

13. Новембар Шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици у Шапцу
У Шапцу данас борави шеф Делегације Европске уније у Србији Сем Фабрици. Након пријема у Градској кући и састанка са градоначелником Небојшом Зеленовићем, организован је скуп чија је тема била Централно постројење за пречишћавање отпадних вода у Шапцу.
Поред градоначелника и шефа Делегације ЕУ и његових сарадника, састанку су присуствовали: заменик градоначелника Шапца Душан Костадиновић, Иван Карић, државни секретар у Министарству заштите животне средине, Сенад Махмутовић, државни секретар у Министарству пољопривреде, Даниела Ловрин Гавриловић, директорка ЈКП „Водовод-Шабац” и представници Града Шапца.
Шеф Делегације ЕУ у Србији посетио је Постројење за пречишћавање отпадних вода у Шапцу, чију је изградњу са 10 милиона евра донирала Европска унија.
Након тога, у Спортској хали „Зорка”, биће уручена опрема у оквиру пројекта Заједнички допринос унапређењу транснационалне припремљености за ванредне ситуације у сливу реке Саве, финансиран пројектом ЕУ прекограничне сарадње Србија-Хрватска.
Присутне ће поздравити градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, председник Скупштине града Немања Пајић, члан пројектног тима JENTRAP, доц.др Hugo A.M. van Veghel, координатор пројекта JENTRAP и шеф Делегације ЕУ у Србији Сем Фабрици.
Посета се завршава одласком у Варну, на локацију где је на реци Думачи изграђен мост средствима Европске уније.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
12. Јануар 2018.

Раскопавања јавне површине у Милоша Поцерца

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Милоша Поцерца број 79, због интервенције на дистрибутивној гасној мреже у периоду од 11. до 31. ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'