Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Саветовање за шабачке пољопривреднике

10. Мај Саветовање за шабачке пољопривреднике
Данас је у Високој пољопривредној школи одржано Саветовање на тему нових технологија у пољопривреди и обука за коришћење АгроСенс платформе, које је рeализовао БиоСенс институт из Новог Сада, а уз подршку Градске управе града Шапца.

Присутне је у име Града поздравио заменик градоначелника Душан Костадиновић који је у свом обраћању истакао да је Шабац отворен за нове технологије и сазнања везана за пољопривреду и да из тог разлога верује да постоји доста простора за сарадњу са институтима попут БиоСенс института.
-Да у Шапцу на пољопривреду гледамо као на велику развојну шансу сведочи чињеница да се чак 6% градског буџета издваја за рурални развој, од чега готово 60 милиона за мере подстицаја у пољопривреди, нагласио је заменик градоначелника.
Он је овом приликом похвалио и рад Високе пољопривредне школе, која је била домаћин данашњег скупа.

Након уводног обраћања шабачки пољопривредници, као и ученици пољоприведне школе, имали су прилике да се упознају са радом БиоСенс института, прођу обуку за коришћење АгроСенс платформе, али и добију информације о локалним мерама подстицаја у пољопривреди, како оним већ реализованим, тако и планираним, које су презентовали представници Одељења за пољопривреду Града Шапца.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'