Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Савет за младе: приоритети омладинске политике

22. Децембар Савет за младе: приоритети омладинске политике
Пета седница Савета за младе града Шапца одржана је данас у просторијама Градске управе. Чланови Савета су разговарали о кључној теми - изради Локалног акционог плана за младе (ЛАП) који је у завршној фази.
Радна група за израду ЛАП-а, коју чине чланови Савета и представници институција у граду који се баве младима: Канцеларије за младе, Градске управе града Шапца, Центра за социјални рад, Предшколске установе “Наше дете”, Дома здравља, Удружења “Светлост” и представници студентских и ђачких парламената, спровела је у новембру анкету која је садржала више од 100 питања о потребама и проблемима младих. У анкети је учествовало осам средњих школа и три високе школе( Висока школа струковних студија за васпитаче, Висока пољопривредна школа и Висока технолошка школа из Шапца). Истраживање је обухватило и дигиталну анкету.
На основу добијених статистичких података, расположивих људских, материјалних и техничких ресурса и сарадње са другим институцијама, чланови радне групе разговарали су о стратешким и локалним приоритетима и циљевима у области омладинске политике.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Децембар 2018.

Радови у Улици кнеза Милоша

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу у Улици кнеза Милоша непосредно иза шахта, наспрам стамбеног објекта Краља Драгутина број 1. ради санације ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'