Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Савет за младе: приоритети омладинске политике

22. Децембар Савет за младе: приоритети омладинске политике
Пета седница Савета за младе града Шапца одржана је данас у просторијама Градске управе. Чланови Савета су разговарали о кључној теми - изради Локалног акционог плана за младе (ЛАП) који је у завршној фази.
Радна група за израду ЛАП-а, коју чине чланови Савета и представници институција у граду који се баве младима: Канцеларије за младе, Градске управе града Шапца, Центра за социјални рад, Предшколске установе “Наше дете”, Дома здравља, Удружења “Светлост” и представници студентских и ђачких парламената, спровела је у новембру анкету која је садржала више од 100 питања о потребама и проблемима младих. У анкети је учествовало осам средњих школа и три високе школе( Висока школа струковних студија за васпитаче, Висока пољопривредна школа и Висока технолошка школа из Шапца). Истраживање је обухватило и дигиталну анкету.
На основу добијених статистичких података, расположивих људских, материјалних и техничких ресурса и сарадње са другим институцијама, чланови радне групе разговарали су о стратешким и локалним приоритетима и циљевима у области омладинске политике.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
21. Септембар 2018.

Раскопавање на неколико локација у граду

Градска управа Града Шапца, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улицама Јове Курсуле број 8., ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'