Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шанса за студенте: Потписан Споразум о сарадњи са Економским факултетом

15. Новембар Шанса за студенте: Потписан Споразум о сарадњи са Економским факултетом
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и декан Економског факултета у Београду Бранислав Боричић потписали су данас Споразум о сарадњи који ће студентима омогућити праксу у институацијама и предузећима у надлежности локалне самоуправе.
Економски факултет је и Библиотеци шабачкој уручио донацију стручних књига, а Споразум о донацији потписала је директорка Библиотеке шабачке Јелена Подгорац Јовановић.
Градоначелник Небојша Зеленовић захвалио се декану Економског факултета на прилици за сарадњу.
-У времену великог броја лажних диплома јако је важно да нагласимо значај квалитетног образовања и квалитетних институција. Једна од њих свакако је Економски факултет. Града Шабац има добру сарадњу и са другим факултетима из Београда који су значајни за високо образовање младих студената. Захваљујемо се на прилици да потпишемо овај Споразум који ће омогућити младима да у месту у којем живе стекну одговарајућу праксу. Ми ћемо као Град инсистирати да то буде у приватном сектору. То ће омогућити студентима перспективнију будућност у родном граду јер велики број компанија из Шапца исказује потребу за образованим младим људима, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.
Декан Бранислав Боричић нагласио је значај улоге Економског факултета у стварању квалитетно образованих стручњака.
-Из Шапца дуги низ година добијамо одличне средњошколце, а узвраћамо одличним стручњацима. У поплави диплома сумњивог факултета могу да кажем да такве нису и неће излазити са Економског факултета. Сигуран сам да ће послодавци из Шапца наћи квалитетне кадрове у студентима нашег факултета, казао је декан Боричић.
Близу 200 студената из Шапца тренутно студира на Економском факултету у Београду. Две трећине уписало Факултет је након завршене Економско-трговинске школе, а једна трећина после Гимназије.
Више од 2000 Шапчана дипломирало је на Економском факултету Универзитета у Београду.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
21. Септембар 2018.

Раскопавање на неколико локација у граду

Градска управа Града Шапца, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улицама Јове Курсуле број 8., ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'