Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шабачки студенти најбољи на Агрономијади

06. Јун Шабачки студенти најбољи на Агрономијади
На Агрономијади одржаној од 8. до 12. маја на Сребрном језеру, Висока пољопривредна школа струковних студија Шабац освојила је 11 првих места, четири друга и три трећа места. Изванредан успех шабачке школе која је у конкуренцији још једне високе школе и 15 факултета из Србије, Хрватске, Црне Горе, Македоније, Босне и Херцеговине и Словеније освојила прво место у генералном пласману, био је повод данашњег пријема за студенте и професоре Високе пољопривредне школе струковних студија Шабац у Градској кући, а угостио их је др Горан Стојићевић, помоћних градоначелника Шапца за образовање.
Школу је представљао 21 студент, професор Дејан Грујић и асистенти Милан Глишић и Тамара Петковић. Проф. др Раденко Степић, директор Високе пољопривредна школа струковних студија Шабац, оцењује да је реч о фантастичном успеху за Школу и значајној афирмацији за град Шабац.
- Најдражи успех нам је у чињеници да смо у квизу знања и научној области победили без конкуренције, наглашава директор Раденко Степић.
Поред тога што су студенти Високе пољопривредне школе струковних студија Шабац показали изузетну вољу, борбеност и истрајност, достојно су представљали Школу својим понашањем, заједништвом и примерним дружењем.
За Мирјану Брајић, апсолвенткињу на смеру Ратарство и повртарство, може се рећи да је апсолутна победница Агрономијаде 2018. године, имајући у виду да је освојила прво место у квизу знања и научном раду. Како истиче, са такмичења носи велико искуство и успомену на леп провод. Она честита свим учесницима али се и захваљује професорици Вери Рашковић која ју је припремала за такмичење.
Помоћник градоначелника Шапца за образовање каже да је задатак Шапца да студентима омогући што боље услове за живот и рад, и да ће управа града озбиљно размотрити сугестије студената да Шабац добије студентску мензу и дом.
- На то нас обавезују њихови успеси који унапређују и школу и наш град и средине из којих студенти долазе, указује др Горан Стојићевић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Децембар 2019.

Водовод - радови у Милоша Поцерца и Сремској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'