Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шабац успешно ресертификован за стандар ИСО 9001

26. Март Шабац успешно ресертификован за стандар ИСО 9001

Градска управа Шабац јуче је поново добила међународни сертификат система менаџмента квалитетом ИСО 9001, односно ресертификовала постојећи из 2015. године.

-Градска управа Шапца оправдава указано поверење. Ја сам први пут овде али сада сам имала прилику и да се уверим. Радило се о ресертификационој провери. Градска управа поново добија сертификат за стандард ИСО 9001 из 2015. са низом похвала и ниједном неусаглашеношћу. Овде је направљена одлична комбинација, руководство подржава, имају јако доброг представника руководства за квалитет и сви су јако посвећени имплементацији стандарда, рекла је Вера Живановић, сарадник „TUV SUD Group“ која је вршила проверу квалитета за ресертификацију.

Начелник Градске управе Шапца Милан Васић истакао је да је ресертификација сатисфакција за запослене, али да све процедуре имају за циљ да олакшају послове грађанима.

-Постојање овог сертификата дуги низ година као и увођење Финансијске управе и контроле у систему Градске управе практично само дефинише процедуре и утврђује ризике који постоје у нашем пословању. Ми ово радимо како би грађани што мање времена проводе у Градској управи, односно да што брже заврше посао и добију решења. Ресертификација и похвале јесу сатисфакција за наш рад, али ми то пре свега радимо због грађана и тога да они знају своја права и да их што пре и јасније остваре, рекао је Васић.

Град Шабац је међународни сертификат система менаџмента квалитетом ИСО 9001 добио у јануару 2007. године, као прва општина у Србији, на основу званичног и стручног вредновања немачке оцењивачке куће „TUV SUD Group“. То практично значи да је град Шабац устројио свој систем функционисања у циљу задовољења захтева својих корисника услуга и потврдио своје опредељење да као локална самоуправа буде најбољи могући сервис грађана, привредних субјеката и свих других институција.

Од увођења система менаџмента квалитетом ИСО 9001, па до данас, провере од стране оцењивачке кућа “TMS CEE”, потврдиле су да Градска управа града Шапца грађанима пружа услуге високог квалитета и да је Градска управа Шабац напредовала у значајној мери, тако да се више не поставља питање испуњавања прописаних стандарда већ само степен напретка.Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'