Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шабац окупио лидере опозиције: добра искуства пример целој Србији

09. Јануар Шабац окупио лидере опозиције: добра искуства пример целој Србији
Лидери опозиционих политичких странака и покрета боравили су данас у Шапцу, што је била прилика да се упознају са начином на који функционише једини град у Србији у ком на власти није Српска напредна странка.
На састанку са градоначелником Шапца Небојшом Зеленовићем разговарали су о свим важним градским темама, међу којима су идустријска зона као најатрактивнија у Србији, важност изградње ауто-пута до Шапца, што држава већ пет година игнорише, потенцијали за развој пољопривреде и могућност грађана да слободно одлучују о трошењу сопственог новца од пореза, коју је Шабац институционализовао.
Тема посете опозиционих лидера била је и начин утврђивања почитичке сарадње, а након састанка одржана је конференција за новинаре на којој су говорили: градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, Драган Ђилас, кандидат за градоначелника Београда, Саша Јанковић, председник Покрета слободних грађана, Вук Јеремић, председник Народне странке и Борко Стефановић, лидер Левице Србије.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Март 2018.

Прекид испоруке топлотне енергије

Због цурења на вреловоду на локацији укрштања улица Карађорђева и Масарикова (тротоар испред старог СДК), ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац прекинуло је испоруку топлотне енергије на ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'