Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шабац окупио лидере опозиције: добра искуства пример целој Србији

09. Јануар Шабац окупио лидере опозиције: добра искуства пример целој Србији
Лидери опозиционих политичких странака и покрета боравили су данас у Шапцу, што је била прилика да се упознају са начином на који функционише једини град у Србији у ком на власти није Српска напредна странка.
На састанку са градоначелником Шапца Небојшом Зеленовићем разговарали су о свим важним градским темама, међу којима су идустријска зона као најатрактивнија у Србији, важност изградње ауто-пута до Шапца, што држава већ пет година игнорише, потенцијали за развој пољопривреде и могућност грађана да слободно одлучују о трошењу сопственог новца од пореза, коју је Шабац институционализовао.
Тема посете опозиционих лидера била је и начин утврђивања почитичке сарадње, а након састанка одржана је конференција за новинаре на којој су говорили: градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, Драган Ђилас, кандидат за градоначелника Београда, Саша Јанковић, председник Покрета слободних грађана, Вук Јеремић, председник Народне странке и Борко Стефановић, лидер Левице Србије.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
12. Децембар 2018.

Радови у улици Вка Караџића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу у улици Вука Караџића број ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'