Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шабац наградио 1060 првака

03. Септембар Шабац наградио 1060 првака
Традиционално, првог дана школе, сви шабачки прваци награђени су поклон пакетима са школским прибором и лектиром за први разред, а за њих је приређен и забавни програм на градском тргу.

Ђаци првих разреда моћи ће бесплатно да постану чланови Библиотеке шабачке, да похађају програм “Расти здраво”, улазнице у Народни музеј за њих ће бити беплатне, а очекује их и бесплатна обука пливања на Градском базену и попусти на билетарници Шабачког позоришта.

Шабац има добре школе и добре услове за рад, који ће, у наредном периоду, бити на још вишем нивоу, најавио је градоначелник Небојша Зеленовић.

-Данас је један од најлепших дана у години јер 1060 нових првака креће у школу. Ово је породични празник, не само за маме и тате, већ и за тетке, тече, ујне, баке, деке. Сви се скупе да прославе овај велики дан. Мени је драго што у Шапцу славимо заједно на градском тргу. Тиме показујемо да водимо рачуна једни о другима. Водимо рачуна и о томе да имамо добре школе и добре услове за рад, а у следећем периоду ћемо те услове подићи на још виши ниво који подразумева да деца иду у једну смену. За сада је седам школа увело једносменски рад. Наредни корак у овим школама је планирање здравих оброка за децу и дужи боравак у школи. А осталих шест школа ћемо покушати једну по једну да доведемо на тај ниво, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.

У шабачке основне школе уписано је 1060 првака ове школске године.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
18. Септембар 2019.

Забрана саобраћаја код вашаришта

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'