Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шабац наградио 1060 првака

03. Септембар Шабац наградио 1060 првака
Традиционално, првог дана школе, сви шабачки прваци награђени су поклон пакетима са школским прибором и лектиром за први разред, а за њих је приређен и забавни програм на градском тргу.

Ђаци првих разреда моћи ће бесплатно да постану чланови Библиотеке шабачке, да похађају програм “Расти здраво”, улазнице у Народни музеј за њих ће бити беплатне, а очекује их и бесплатна обука пливања на Градском базену и попусти на билетарници Шабачког позоришта.

Шабац има добре школе и добре услове за рад, који ће, у наредном периоду, бити на још вишем нивоу, најавио је градоначелник Небојша Зеленовић.

-Данас је један од најлепших дана у години јер 1060 нових првака креће у школу. Ово је породични празник, не само за маме и тате, већ и за тетке, тече, ујне, баке, деке. Сви се скупе да прославе овај велики дан. Мени је драго што у Шапцу славимо заједно на градском тргу. Тиме показујемо да водимо рачуна једни о другима. Водимо рачуна и о томе да имамо добре школе и добре услове за рад, а у следећем периоду ћемо те услове подићи на још виши ниво који подразумева да деца иду у једну смену. За сада је седам школа увело једносменски рад. Наредни корак у овим школама је планирање здравих оброка за децу и дужи боравак у школи. А осталих шест школа ћемо покушати једну по једну да доведемо на тај ниво, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.

У шабачке основне школе уписано је 1060 првака ове школске године.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
28. Фебруар 2020.

Топлана - радови у улици Немањиној

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'