Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Шабац домаћин конференције о маркетингу у фармацији

18. Март Шабац домаћин конференције о маркетингу у фармацији
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић отворио је данас јубиларну десету Конференцију “Маркетинг у фармацији”, чија је тема Подршка здравственог система у лечењу стреса. Приликом обраћања окупљенима градоначелник је истакао да је за град као што је Шабац значајно што се баш овде одржава тако велики скуп, који окупља озбиљан пословни свет.
-Град је учнио све што је у нашим могућностима да будемо добри домаћини на конференцији која је окупила више од 400 фармацеута, лекара и научника из Србије. То је прилика да се направе добри пословни договори. Ову причу подржавамо јер нам је важна ова грана привреде, пошто у Шапцу тренутно има више од 90 апотека. Овде треба тражити решење и за Апотекарсу установу Шабац, нашу градску апотеку. Да помогнемо да сви они људи који тренутно раде у градској апотеци, нађу посао у некој од приватних, јер је то реалност која постоји у целој земљи, рекао је градоначелник и подсетио да је Град Шабац учнинио све што је у његовим надлежностима и правним оквирима да се помогне запосленима у Апотекарској установи Шабац.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
19. Јун 2018.

Радови у Занатлијској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ОДС „ЕПС - ДИСТРИБУЦИЈА“ д.о.о. Београд, огранак ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'