Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Реконструкција водоводне мреже на Старом граду

15. Мај Реконструкција водоводне мреже на Старом граду
До краја недеље ЈКП “Водовод-Шабац” завршиће реконструкцију водоводне мреже на Старом граду. У питању је нешто мање од километар мреже, која је од изузетног значаја за водоснабдевање овог дела града. Радове на санацији обишла је директорка Водовода Даниела Ловрин Гавриловић, заједно са градским већником Славишом Костадиновићем.
Директорка Ловрин Гавриловић истакла је овом приликом да је Стари град свакако приоритет из разлога што је битно пред почетак лета обезбедити здраву пијаћу воду свим посетиоцима градског купалишта.
-Циљ нам је да током летње сезоне обезбедимо континуирано снабдевање здравом пијаћом водом нашим суграђанима који бораве на Старом граду, изјавила је Ловрин Гавриловић, која је додала и то да ће реконструкција овог дела мреже обезбедити и снабдевање водом главне црпне станице, што је веома важно ако се узме у обзир заначај овог објекта. Одмах по завршетку радова на Старом граду, Водовод ће наставити интезивно ширење како водоводне тако и канализационе мрежа, свуда где је то могуће, не би ли обезбедио адекватне услове за живот свим грађанима Шапца, без обзира на део града у ком станују. Радници и механизација овог комуналног предузећа најпре се селе у Мајур и Мишар, а из Водовода и овај пут долази апел да грађани користе прилику за прикључење свуда где за то постоје технички услови јер се на тај начин ствара могућност за даље ширење мреже али се и инвестира у заштиту животне средине и очување здравља људи.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'