Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Реконструисана улица Милоша Поцерца

08. Јун Реконструисана улица Милоша Поцерца
Данас је завршена реконструкција улице Милоша Поцерца у Шапцу. Нов асфлат је урађен у дужини од 550 метара, а коловоз је широк седам метара. Вредност ове инвестиције је осам милиона динара и финансирана је из буџета града.

Градилиште су данас посетили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за изградњу града у ЈП „Инфраструктура“ Шабац.

Градоначелник је најавио наставак радова у прометним градским улицама и паралелну реконструкцију саобраћајница у сеоским и приградским месним заједницама.
-Према распореду, од следеће недеље је на реду реконструкција Немањине улице, па Боре Тирића на Тријангли, Далматинска, а затим и улице на Летњиковцу. План је да се ради улица од Обилазног пута до Новог гробља, јер је то веома фреквентна улица. Такође, у плану је да се код Новог гробља уради и нов паркинг. Новца има довољно, данас на рачуну Град има осам милиона евра, а новац ће бити уложен у изградњу капиталне инфрструктуре. Захваљујем се грађанима на стрпљењу, посебно овима који живе у центру и који гравитирају ка центру. Радове у Карађорђевој улици смо померили за касније, сачекаћемо да се заврши школска година, да се Карађорђева растерети притиска, па ћемо онда почети са радовима, рекао је Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
26. Децембар 2019.

Топлана - радови у улици Богојављенска

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'