Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Проглашени најбољи на Позоришном пролећу

23. Април Проглашени најбољи на Позоришном пролећу
Стручни жири трећег ''Позоришног пролећа'' у саставу: Карпо Аћимовић Година, Никола Ристановски, Петар Кауков, после седам одгледаних представа у званичној конкуренцији фестивала, донео је одлуку да се доделе следеће награде: Награда за најбољу представу- ''Царство мрака'', Народног позоришта у Београду; Награда за најбољу режију-Никита Миливојевић, за режију представе ''Мала мађарска порнографија'', Новосадског позоришта; Награда Љубиша Јовановић - за најбољу мушку улогу-Золтану Ширмеру за улогу Наратора у представи ''Мала мађарска порнографија'', Новосадског позоришта; Награда за најбољу женску улогу-Хани Селимовић, за улогу Анисје у представи ''Царство мрака'', Народног позоришта у Београду; Награда за глумачка остварења-Олги Одановић, за '''Царство небеско'' и улогу Матрјоне у ''Царству мрака'', Народног позоришта у Београду; Награда за глумачко остварење-Арону Балашу за улогу Оца у представи ''Мала мађарска порнографија'', Новосадског позоришта; Награда за младу глумицу-Кристини Пајкић, за улогу Девојке у представи ''Рубиште'', Шабачког позоришта.
Новинарски жири ''Позоришно пролеће'' у саставу: Гордана Мањенчић, Драган Ераковић и Милан Бечејић донео је одлуку да се Награда Залог за будућност додели Милици Јаневски за улоге у представама ''Из живота инсеката'', Београдског драмаског позоришта и ''Рубиште'' Шабачког позоришта.
Након проглашења најбољих у свим категоријама, у част награђених вечерас ће премијерно бити изведена Михизова драма "Бановић Страхиња", у режији Небојше Брадића, рађена у сарадњи Народног позоришта из Приштине и Шабачког позоришта.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'