Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Пријем за шабачке теквондисте

25. Октобар Пријем за шабачке теквондисте
Урош Белановић и Жарко Крајишник, млади шабачки теквондисти и кадетски репрезентативци, бриљирали су на међународним такмичењима. Недавно, на светском првенству у Узбекистану, Жарко је освојио сребро, а на европском првенству у Шпанији, обојица по бронзу. Тим поводом, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приредио је данас пријем у Градској кући за Уроша и Жарка, њиховог тренера Милоша Лазића, првог човека клуба Јована Дедића и родитеље.
Честитајући велики успех Теквондо клубу Шабац, тренерима, а првенствено Жарку и Урошу, градоначелник је нагласио да је важно да се зна да у Шапцу постоје шампиони у различим категоријама: математици, хемији, познавању страних језика, спорта...
- Ми смо град који истиче такве успехе и показује да му је стало до тога. Чињеница је да су Жарко и Урош шампиони у теквондоу, али они су и добри ученици, добри другари и врло мирољубиви дечаци, рекао је градоначелник и истакао да је Шабац заједница која води рачуна о свему. Зато ће члановима Градског већа предложити да се установи посебна награда за посебне успехе.
Тренер Милош Лазић објаснио је колико је важан успех Уроша Белановића и Жарка Крајишника, не само за репрезентацију већ и за репутацију Теквондо клуба Шабац.
- Имали смо два такмичара на европском првенству и освојили две медаље, а остатак репрезентације Србије имао је 22 такмичара и узета је само још једна медаља. О мотивацији шабачких теквондиста говори и чињеница да је Урош медаљу освојио са повређеном руком, навео је Лазић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'