Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Пријем за пољопривреднике из Тешња –
темељ будуће сарадње

16. Јул Пријем за пољопривреднике из Тешња – <br> темељ будуће сарадње
Заменик градоначелника Шапца Душан Костадиновић и председник Скупштине града Немања Пајић угостили су данас, на пријему у Градској кући, делегацију пољопривредника из Тешња (БиХ).
Делегација предвођена директором Агенције за развој општине Тешањ - ТРА Исмаром Алагићем боравиће у Шапцу до краја недеље, а циљ њихове посет је упознавање за пољопривредним потенцијалима града и постављање темеља за будућу сарадњу.
Представници тешањских пољопривредника препознали су у нашем граду поузданог партнера за размену искустава у области пољопривреде, добар пример политике и пракси које се у овој области примењују, али и потенцијалног сарадника првенствено за пројекте пограничне сарадње којима бисмо заједнички аплицирали на фондове Европске уније.
- Увек нам је задовољство да угостимо све оне који у наш град долазе са жељом да га упознају, сазнају више о нашим људима и начину живота у Шапцу, сретну се са нашом културом и вредностима. Поред богате културне и историјске баштине, али и првина и модерних европских вредности, Шабац је поносан и на то што је пољопривредни крај, шта више, у Шапцу на пољопривреду гледамо као на велику развојну шансу. За нас је изузетно значајно што нас и други препознају као пример добре праксе када је пољопривреда у питању, али и као респектабилне партнере за пословну сарадњу, истакао је прилком пријема заменик градоначелника Душан Костадиновић.
Предвиђено је да се делегација из Тешња у наредним данима упозна са шабачким пољопривредницима, представницима институција, посети газдинства и задруге, али и сазна више о култури и историји нашег града кроз обиласке културних установа и интересантних локација.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
26. Децембар 2019.

Топлана - радови у улици Богојављенска

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'