Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Пријаве за РеЛОаД пројекат -
бесплатан тренинг за организације цивилног друштва

07. Март Пријаве за РеЛОаД пројекат - <br>  бесплатан тренинг за организације цивилног друштва
У оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД), који финансира Европска унија, а спроводе Програм уједињених нација за развој (УНДП) и Град Шабац, позивају се организације цивилног друштва за учешће у тренингу - обуци за писање пројеката.

Тренинг је бесплатан, а пријављивање се врши попуњавањем Пријавног обрасца и слањем на адресу reload.gradsabac@gmail.com . Тренинзи ће бити реализовани 13, 14. и 15. марта у просторијама Центра за стручно усавршавање, у улици Николе Тесле 1А, на Летњиковцу. Реномирани тренери из ове области омогућиће стицање знања везаних за писање пројекатних предлога, реализације и извештавања о имплементацији пројеката.

Циљ тренинга је оснаживање организација цивилног друштва у вези са аплицирањем за средства страних донатора, као и разрада пројектних идеја за предстојећи РеЛОаД конкурс, чија ће висина опредељених средстава износити 60.000 евра у динарској противредности.

Информације и Пријавни образац могу се пронаћи на званичном сајту града Шапца, у рубрици Огласи и конкурси. Рок за пријаву је 12. март.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'