Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Поносне картице ТРИ ПЛУС уручене у Шапцу

14. Мај Поносне картице ТРИ ПЛУС уручене у Шапцу
Уз пригодан програм у башти Културног центра данас су мајкама и очевима са подручја града и насеља Мајур, Јевремовц, Поцерски Причиновић и Јеленча уручене Поносне картице 2018 „Цена минус за 3 плус“.
Град Шабац и Покрет за децу ТРИ ПЛУС постали су партнери у пројекту Поносна картица 2018 „Цена минус за 3 плус“, што значи да ће добијањем ове картице шабачке породице за троје и више деце моћи да плаћају робу и услуге по одређеним попустима. Услов за добијање картице био је да је најмлађе дете млађе од 18 година.
Акција се не односи само на дечје играонице, произвођаче и продавнице дечје гардеробе, обуће, хигијене и играчака, већ обухвата трговинске радње широке потрошње, здравствене, образовне и занатске услуге.
Вечерас у 20 сати у Дому културе у Заблаћу биће подељење картице за насеља Заблаће, Метлић, Синошевић, Накучани, Мала Врањска и Горња Врањска.
Градови партнери Покрета ТРИ ПЛУС за сада су Чачак, Ужице и Шабац, а општине: Чајетина, Драгачево и Лучани. Картица важи у свим градовима и општинама, учесницима акције.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Јануар 2019.

Радови у улици Николе Пашића

ЈКП Топлана-Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Николе Пaшића број 22 ради прикључка објектата на диструбутивну гасну мрежу у периоду од 15. јануара до 30. априла 2019. године, обавезу да раскопану ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'