Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Поносне картице ТРИ ПЛУС уручене у Шапцу

14. Мај Поносне картице ТРИ ПЛУС уручене у Шапцу
Уз пригодан програм у башти Културног центра данас су мајкама и очевима са подручја града и насеља Мајур, Јевремовц, Поцерски Причиновић и Јеленча уручене Поносне картице 2018 „Цена минус за 3 плус“.
Град Шабац и Покрет за децу ТРИ ПЛУС постали су партнери у пројекту Поносна картица 2018 „Цена минус за 3 плус“, што значи да ће добијањем ове картице шабачке породице за троје и више деце моћи да плаћају робу и услуге по одређеним попустима. Услов за добијање картице био је да је најмлађе дете млађе од 18 година.
Акција се не односи само на дечје играонице, произвођаче и продавнице дечје гардеробе, обуће, хигијене и играчака, већ обухвата трговинске радње широке потрошње, здравствене, образовне и занатске услуге.
Вечерас у 20 сати у Дому културе у Заблаћу биће подељење картице за насеља Заблаће, Метлић, Синошевић, Накучани, Мала Врањска и Горња Врањска.
Градови партнери Покрета ТРИ ПЛУС за сада су Чачак, Ужице и Шабац, а општине: Чајетина, Драгачево и Лучани. Картица важи у свим градовима и општинама, учесницима акције.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'