Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Почињу обуке за будуће предузетнике

27. Октобар Почињу обуке за будуће предузетнике
Развојна агенција Срем у сарадњи са градом Шапцом, организује бесплатне дводневне обуке за отпочињање посла. Обуке ће бити одржане 2. и 3. новембра 2017. године у периоду од 10 до 13 часова у Центру за стручно усавршавање Шабац, улица Николе Тесле 1А.
Полазници обуке ће се упознати са елементима за писање бизнис плана, који је неопходан и нужан део сваког конкурса за добијање бесповратних средстава, са начином како да наступе на тржишту, као и да обезбеде бесповратна средства за отпочињање сопственог бизниса.
Након завршеног програма обуке, полазници ће добити сертификат са којим могу имати предност при конкурисању за “start up” кредите код Фонда за развој Републике Србије или аплицирања за субвенције Националне службе за запошљавање.
Заинтересовани за похађање програма обуке могу се пријавити Одељењу за Локални економски развој, Градска управа града Шапца, број телефона: 015/346-436.
Пријаве ће се примати до попуњавања места.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Март 2018.

Прекид испоруке топлотне енергије

Због цурења на вреловоду на локацији укрштања улица Карађорђева и Масарикова (тротоар испред старог СДК), ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац прекинуло је испоруку топлотне енергије на ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'