Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Поцерски Причиновић место са највише предлога за гласање

29. Новембар Поцерски Причиновић место са највише предлога за гласање
Група грађана и Савет месне заједнице из Поцерског Причиновића у претходном периоду поднели су 15 предлоге за трошење новца који је овом месту прикупљен од пореза на имовину.
О предлозима и предстојећем гласању градоначелник Небојша Зеленовић је синоћ разговарао са мештанима Поцерског Причиновића у Центру за стручно усавршавање.
-Поцерски Причиновић је велика месна заједница, имају чак 15 предлога. Очекујем да ће велики број грађана у недељу изаћи и гласати. Ја гарантујем да ће оно што буде изабрано 3. децембра на пролеће бити урађено по најнижим могућим ценама. Циљ нам је да урадимо што више за што мање новца. Следеће године ће читав град на овај начин одлучивати, а оваква политика ће приближити грађанима њихове стварне потребе, рекао је градоначелник.
Група грађана чије је овлашћено лице Зоран Тодоровић предложила је да се уреди центар села, капела и зграда Месне заједнице.
Савет МЗ кандидовао је предлоге за изградњу дечјег игралишта, одржавање гробља, уређење дворишта МЗ, реконструкцију нисконапонске мреже, артешке чесме, помоћ Фудбалском клубу, куповину дресова и мајица за сеоску олимпијаду, опремање вртића и просторија МЗ, постављање корпи за смеће, уређење спортоског терена, насипање улица и израду огласних табли.
Износ којим располажу је 2.581.671 динар.
Још данас и сутра грађани се могу уписати у списак за гласање у најближој месној канцеларији или у Градској управи. Да гласају моћи ће само они који су се на време уписали у списак.
Мештани Причиновића гласаће у недељу од 8 до 16 часова у просторијама Основне школи “Стојан Новаковић” у Поцерском Причиновићу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
10. Децембар 2018.

Радови у Улици кнеза Милоша

ЈКП „Топлана-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу у Улици кнеза Милоша непосредно иза шахта, наспрам стамбеног објекта Краља Драгутина број 1. ради санације ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'