Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Почеле пријаве
за Поносну картицу

02. Април Почеле пријаве <br> за Поносну картицу
Град Шабац и Покрет за децу ТРИ ПЛУС су и ове године партнери у пројекту Поносна картица 2019. „Цена минус за 3 “, што значи да ће шабачке породице за троје и више деце моћи да плаћају робу и услуге по одређеним попустима. Услов је да је најмлађе дете млађе од 18 година. Потребно је да један од родитеља потпише изјаву у просторијама Туристичке организације града Шапца, Господар Јевремова 23 радним данима од 8 до 19 сати. Рок за попуњавање изјава је петак 19. април 2019. године.

Конкретна помоћ Града

О процедури и детаљима акције, данас су на конференцији за новинаре у Градској кући говорили Божидар Катић, члан Градског већа града Шапца и представнице Покрета ТРИ ПЛУС Снежана Живановић и Славица Копрић.
-Град Шабац је поносан на породице које имају троје и више деце. Зато позивам све привредне субјекте у граду да заједно покажемо одговорност, озбиљност и подршку, и да нам се придруже у пројекту којим ћемо обезбедити попусте при плаћању роба и услуга породицама са троје и више деце. Није реч само о новцу већ о ставу који као заједница и друштво треба да покажемо, нагласио је Катић.
-У претходној години ово право искористило је више од 800 породица са територије града Шапца. Важно је то да се акција се не односи само на дечје играонице, произвођаче и продавнице дечје гардеробе, обуће, хигијене и играчака, већ обухвата трговинске радње широке потрошње, здравствене, образовне и занатске услуге. Суштина је у томе да сви чланове породице имају бенефит, истакла је Снежана Живановић.
Славица Копрић је представила и нове погодности које ове године уводи Покрет 3 - Новина ове године јесте портал за размену ствари који омогућава свима који имају нову картицу да преузимају, бесплатно ствари које се налазе на порталу. Такође, сви који желе, како приврдни субјекти који су партнери у овом пројекту, тако и појединци , могу донирати ствари на овом порталу. Адреса портала је https://triplusrazmena.rs/

Пријаве до 19. априла

- Важно је и да сви родитељи који желе да остваре ово право знају да им за то није потребна никаква додатна документација, довољно је да попуне изјаву у ТОШ-у и то је то. Будући да се ради о новим картицама потребно је да изјаве попуне сви, и они који већ имају старе, прошлогодишње картице, и нови корисници, рекао је Божидар Катић и навео да је према процени, у Шапцу око 2000 породица са троје и више деце.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
26. Децембар 2019.

Топлана - радови у улици Богојављенска

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'