Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Почела регионална Конференција “Дигитална писменост и трансформација образовања и бизниса” у Шапцу

17. Мај Почела регионална Конференција “Дигитална писменост и трансформација образовања и бизниса” у Шапцу
Регионална конференција "Дигитална писменост и трансформација образовања и бизниса" одржава се данас у Стартит центру и Музеју шабачких Јевреја.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић отворио је радионицу на тему "дигитализација у пословању" у Музеју шабачких Јевреја, а помоћница градоначелника за укључивање грађана Јелена Топаловић Петровић радионицу на тему дигиталне писмености и образовања у Стартит центру.
-После две године од отварања Стартита у Шапцу можемо да сведочимо да се отворио простор за нове људе и нове идеје. Ништа не може да се уради на силу па је и овај ток ишао природно. Чињеница да можемо да променимо начин на који се одвија образовање у Србији може драматично да промени начин на који људу гледају у будућност. Важно је да отворимо простор за нове, младе људи, зато је важно да се у јавном животу појаве нови људи који дају нове одговоре, поручио је градоначелник на отварању ове регионалне конференције.
Предавач Зоран Јовановић истакао је да радионица на тему дигитализације у пословању има изузетан значај, а обзиром на то да је процес дигиталне трансформације у Србији у току.
-Министарство и град Шабац су препознали да је време да се укаже фирмама и образовном систему на потребу за дигиталном трансформацијом. Требало би унапредити свесност фирми о четвртој индустријској револуцији у којој се налазимо, рекао је Јовановић и додао да је неопходно извршити процес дигиталне трансформације да би наше фирме биле конкурентне у свету, као основ за економски просперитет друштва.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'