Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Отворен 11. Сајам пољопривреде у Шапцу

08. Март Отворен 11. Сајам пољопривреде у Шапцу
Једанаести Сајам пољопривреде у Шапцу, који је окупио више од 100 излагача и бројне посетиоце из целе Србије, отворен је данас у Хали "Зорка".

У име Града Шапца, као једног од организатора Сајма, манифестацију је отворио Душан Костадиновић, заменик градоначелника Шапца. Он је рекао да је овогодишњи сајам је најмасовнији и највећи до сада, и да је сигуран сам да ће сајам у наредним годинама само још више расти и развијати се.
-После Новог Сада, највеће место окупљања пољопривредника је управо у Шапцу и ми као град можемо само бити поносни на то, као и на чињеницу да је наш сајам попримио регионални карактер што значи да не само да имамо задовољство да угостимо посетиоце из суседних земаља него имамо прилику да се добар глас о нама далеко чује. Шабац је пољопривредни крај у ком имамо јасну визију и циљ – хоћемо да сви наши пољопривредни произвођачи боље живе и више зарађују од посла којим се баве. Из тог разлога наш аграрни буџет износи чак пет одсто од укупног буџета града. Такође, у 2019. години, посредством Одељења за пољопривреду, а у договору са нашим пољопривредницима, креиране су нове мере подстицаја. Верујем да су добра клима и позитивна атмосфера које су настале удруживањем Града и пољопривредника на мисији развоја и унапређења пољопривреде допринели и томе да се скупови, као што је овај наш сајам, из године у годину успешно одржавају у нашем граду, а што није случај у већини градова широм Србије. У Шапцу од пољопривреде живи више од 60 хиљада људи, Град Шабац има план како да њихове приходе од пољопривреде увећа и како да пољопривредници из шабачког краја живе боље од свог посла, рекао је Костадиновић.

Као и претходних година, организотор сајма РТВ „АС“ доделио је захвалнице за допринос у развоју шабачког сајма пољопривреде.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'