Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Одржана седница Привредног савета: Ослушкивањем потреба привреде до развоја пословног амбијента

30. Март Одржана седница Привредног савета: Ослушкивањем потреба привреде до развоја пословног амбијента
Данас је у Градској кући одржана седница Привредног савета града Шапца, а због сродности тема у исто време и Локални савет за запошљавање.
И на овој седници фокус је био ослушкивање потребе привредника и разговор о корацима који ће довести до даљег развоја пословног амбијента у Шапцу.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић упознао је привреднике са новим инвестицијама у Шапцу, а на дневном реду била је и сарадња привреде и Града у погледу отварања нових радних места и потребе за новим обукама које ће незапосленим Шапчанима омогућити лакше проналажење посла.
Директор ЈП “Инфраструктура” Милан Васић известио је чланове Привредног савета о плановима за инфраструктурно опремање зоне. У делу седнице посвећеном Локалном савету за запошљавање, било је речи о расположивим грантовима у оквиру пројекта SEED у ком Шабац учествује, као и оснивању Едукативног центра за образовање одраслих. Локални савет је усвојио и предлоге за финансирање рачуноводствених услуга за жене предузетнице и младе до 30 година.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Април 2019.

Радови у Масариковој улици

Градска управа Града Шапца, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'