Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Одржана седница Привредног савета: Ослушкивањем потреба привреде до развоја пословног амбијента

30. Март Одржана седница Привредног савета: Ослушкивањем потреба привреде до развоја пословног амбијента
Данас је у Градској кући одржана седница Привредног савета града Шапца, а због сродности тема у исто време и Локални савет за запошљавање.
И на овој седници фокус је био ослушкивање потребе привредника и разговор о корацима који ће довести до даљег развоја пословног амбијента у Шапцу.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић упознао је привреднике са новим инвестицијама у Шапцу, а на дневном реду била је и сарадња привреде и Града у погледу отварања нових радних места и потребе за новим обукама које ће незапосленим Шапчанима омогућити лакше проналажење посла.
Директор ЈП “Инфраструктура” Милан Васић известио је чланове Привредног савета о плановима за инфраструктурно опремање зоне. У делу седнице посвећеном Локалном савету за запошљавање, било је речи о расположивим грантовима у оквиру пројекта SEED у ком Шабац учествује, као и оснивању Едукативног центра за образовање одраслих. Локални савет је усвојио и предлоге за финансирање рачуноводствених услуга за жене предузетнице и младе до 30 година.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
18. Фебруар 2019.

Радови у улици војводе Вука

ЈКП „Водовод-Шабац“ врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Војводе Вука број 14. због због поправке канализационе цеви у периоду од 18. до 22. фебруара 2019. године ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'