Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА: Измењен начин паркирања
у Карађорђевој

23. Август ОДРЖАНА СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА: Измењен начин паркирања <br>у Карађорђевој
Градско веће града Шапца усвојило је данас захтев ЈКП “Паркинг-Шабац” за увођење наплате паркирања у улици Стане Милановић.
Ова улица убудуће ће бити једносмерна, са смером кретања од раскрснице са Масариковом улицом до спортске хале Економско-трговинске школе “Стана Милановић”. И улица Војводе Бране биће једносмерна од раскрснице са Јове Курсуле до раскрснице са Сремском, са смером кретања ка Сремској, док ће у другом делу ове улице саобраћај остати двосмеран.

Веће је подржало и промену начина паркирања у Карађорђевој улици где ће возила убудуће бити паркирана под углом од 90 степени, на тај начин да део аутомобила буде и на тротоару. Нов начин паркирања обезбедиће довољно простора за пролазак аутомобила улицом али и за несметано кретање пешака тротоаром.

Поред ових тачака дневног реда, Веће је упознато и са низом решења о изменама режима саобраћаја у граду и постављање саобраћајне сигнализације због реконструкције улица. Тренутно се радови одвијају у улицама Церска, Норвешка и Ћирила и Методија, док ће од понедељка због реконструкције бити затворена и Нушићева улица.

Веће је данас разматрало и усвојило измене Правилника о спровођењу Одлуке о праву месних заједница на пренос средстава од пореза на имовину.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
28. Фебруар 2020.

Топлана - радови у улици Немањиној

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'