Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Очување културне баштине шабачког краја

25. Октобар Очување културне баштине шабачког краја
У Библиотеци шабачкој данас је промовисан пројекат очувања културне баштине шабачког краја под називом „Прошлост за будућност“. Организатор је Градска организација инвалида рада Шабац, координатор пројекта Мирослава Савковић, а пројекат се примењује у склопу Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану ReLOaD, који финансира Европска унија а спроводи Програм Уједињених нација за развој (UNDP).

Поздрављајући присутне и честитајући учесницима пројекта на посвећености, мотивацији и упорности, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић истакао је три важна момента у пројекту: размишљање о традицији, идеју о промени и тржиште.
- Тек када имамо производ који неко хоће да купи, можемо да кажемо да смо успели. Текеришки производ је прави пример за то. Следећи задатак је како да се Текеришки пешкир и пешкири шабачког краја продају даље, да добију своју употребну вредност, указао је градоначелник и поручио да верује у идеје и таленте и младих и искусних људи чији резултат треба да доведе до користи за читаву заједницу.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'