Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Очишћена дивља депонија
у улици Илије Бирчанина

03. Април Очишћена дивља депонија <br> у улици Илије Бирчанина
Дугогодишњи проблем становника улици Илије Бирчанина, због постојања дивље депоније која се временом ширила, решен је данас. На приватном плацу постојала је дивља депонија која је стварана од стране мештана из непосредног окружења.

Према наводима Ненада Илића из Комуналне полиције, лоцирана су лица која су свој отпад одлагала на приватној парцели у улици Илије Бричанина. Након тога су прирадници овог одељења у сарадњи са ЈКП „Стари град“ и власником парцеле договорили да се ова парцела очисти.
-Појачаним надзором ћемо покушати да спречимо поновни настанак депоније у овом насељеном месту. Ово је нажалост ружна слика окружења, где најчеће оне особе које се налазе у непосредној близини плацева на којима нико не живи, одлажу ту свој отпад и од комшијског дворишта праве сметлиште. Надамо се да ћемо заједничким радом и са повећаним напором свих нас, и из Одељења за инспекцијске и комунално-стамбене послове и становника ове улице, спречити да се овде поново појави депонија, подвукао је Илић.

Мештани улице Илије Бирчанина задовољни су што су Одељење за инспекцијске и стамбено-комуналне послове и ЈКП „Стари град“ брзом акцијом очистили парцелу и уклонили сав оптад. Како кажу, захвални су што је очишћена дивља депонија која је чинила да њихова улица буде ругло у том делу града.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'