Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Нови хотел у центру Шапца

12. Јул Нови хотел у центру Шапца
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Салко Карадаревић, члан Градског већа града Шапца, посетили су данас новоотворени Хотел „Алиби“.
Према речима градоначелника Зеленовића, увек је добра вест када се чује да се у Шапцу отварају фирме или услужни објекти који запошљавају нове раднике.
- За град као што је Шабац, јако је важно да се развија туристичка понуда. Честитам руководству овог репрезентативног објекта, који су омогућили да у понуди града имамо један нов хотел. Важно је напоменути да је Град увек на услузи свим привредницима који желе да развијају и проширују своје пословање. Лепа вест је да је запослење у овом објекту нашло 16 нових радника, подвукао је градоначелник.
Љубомир Перановић, директор Хотела „Алиби“, истакао је да су задовољни досадашњим пословањем хотела који је отворен пре 35 дана.
- Хотел располаже са 15 смештајних јединица, а до сада смо угостили и грађане Шапца и госте који долазе из других градова. Објекат са летњом баштом се налази у самом центру града, а ипак је склоњен са главних градских улица. Гости хотела, поред смештаја могу користити услуге ресторана. Важно нам је и то што је већина инвеститора, који су учествовали у реконструкцији и адаптацији објекта из Србије, рекао је Перановић и напоменуо да је идеја са којом су почели пословање да се гостима обезбеди квалитетан смештај по приступачним ценама.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
21. Новембар 2017.

Радови ЈКП Водовод

ЈКП „Топлана-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Милоша Поцерца број 40, због прикључења објекта на дистрибутивну гасну мрежу, у периоду од 20.11. до ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'