Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Нови хотел у центру Шапца

12. Јул Нови хотел у центру Шапца
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Салко Карадаревић, члан Градског већа града Шапца, посетили су данас новоотворени Хотел „Алиби“.
Према речима градоначелника Зеленовића, увек је добра вест када се чује да се у Шапцу отварају фирме или услужни објекти који запошљавају нове раднике.
- За град као што је Шабац, јако је важно да се развија туристичка понуда. Честитам руководству овог репрезентативног објекта, који су омогућили да у понуди града имамо један нов хотел. Важно је напоменути да је Град увек на услузи свим привредницима који желе да развијају и проширују своје пословање. Лепа вест је да је запослење у овом објекту нашло 16 нових радника, подвукао је градоначелник.
Љубомир Перановић, директор Хотела „Алиби“, истакао је да су задовољни досадашњим пословањем хотела који је отворен пре 35 дана.
- Хотел располаже са 15 смештајних јединица, а до сада смо угостили и грађане Шапца и госте који долазе из других градова. Објекат са летњом баштом се налази у самом центру града, а ипак је склоњен са главних градских улица. Гости хотела, поред смештаја могу користити услуге ресторана. Важно нам је и то што је већина инвеститора, који су учествовали у реконструкцији и адаптацији објекта из Србије, рекао је Перановић и напоменуо да је идеја са којом су почели пословање да се гостима обезбеди квалитетан смештај по приступачним ценама.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Април 2018.

Раскопавање у Карађорђевој

Предузеће за Телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. Извршна јединица Шабац врши раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Карађорђева број 2. због отклањања сметњи ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'