Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Накучани: село нових путева

25. Април Накучани: село нових путева
На децембарском непосредном изјашњавању мештани Накучана су се окупили око идеја групе грађана и изгласали седам приоритетних пројеката за село.
У току је реализација једног од предлога, шљунчење пута Лазин дућан-Брод и шљунчење малских путева, за шта је опредељено 400 хиљда динара.
Продан Панић, одборник у Скупштини града Шапца и овлашћено лице испред Групе грађана која је предлагала пројекте, каже да је велико задовољство бити мештанин села у ком се ове недеље много ради.
-И мештани су задовољни када виде да се село развија и напредује, а да се идеје које су предложили и изгласали реализују. Добра политика Града Шапца, идеја да се средстава од пореза на имовину враћају месним заједницама, уз могућност да људи који ту живе сами одлуче на шта треба да се троши, наилази на све већу подршку грађана. Нарочито када се види да се конкретни радови и завршавају. Тежимо да људи на селу имају добре услове за живот, добру инфраструктуру и квалитетне путеве. Похвалио бих и извођаче радова који су све урадили у предвиђеним роковима и без проблема, напоменуо је Панић.
Он је додао да је за овогодишњи референдум већ пристигло много идеја и да ће спремно дочекати ново непосредно изјашњавање.
Са мештанима Накучана данас су разговарали Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника Шапца и Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за градњу у ЈП „Инфраструктура“ Шабац.
Јелена Топаловић Петровић позвала је мештане свих 60 месних заједница да се укључе у непосредно изјашњавање и упишу у спискове у месним канцеларијама.
-Данас је последњи дан за предлагање пројеката у Штитару, где је раније расписан јавни позив. Јавни позиви ће бити сукцесивно расписивани за остале месне заједнице, рекла је помоћница градоначелника Шапца.
Бобан Стаменић, мештанин Накучана, казао да је код становника велико интересовање и да сваки део села има своје идеје. Он је навео да су путеви приоритет већини, али да има много различитих предлога што и најбоље описује различите потребе у различитим деловима села.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
24. Април 2019.

Радови у Алексе Шантића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Алексе Шантића ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'