Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Награда Коморе италијанско-српских привредника
за Шабац

05. Децембар Награда Коморе италијанско-српских привредника <br> за Шабац
Комора италијанско-српских приврединка доделила је Граду Шапцу награду за допринос пословању италијанских компанија у Србији.

У Шапцу послује 11 компанија из Италије у којима ради више од 500 Шапчана.

Ово је још једно у низу признања које је Шабац добио за ефикасност администрације и сарадњу са привредницима. Неки од најзначајнијих признања за наш град су "Шампион локалног развоја", BFC сертификат, који је доказ повољног пословног окружења, а шабачка Слободна зона је на листи најуспешнијих зона у свету по избору престижног часописа Financial times.

Награда је уручена вечерас, на традиционалној годишњој свечаности у резиденцији италијанског амбасадора. Признање је градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу уручио Веселин Даниловац, члан Извршног одбора Генерали осигурања Србије.

Италијанске компаније на подручју Шапца резултат су добре сарадње са Градском управом. Чињеница је да су нове италијанске компаније инвестирале у Шабац на основу препорука привредника из Италије који већ дуги низ година послују у нашем граду.

Градоначелник Небојша Зеленовић захвалио се амбасадору Италије Карлу Ло Кашу и Комори што су допринели промоцији Шапца као погодног места за инвестиције.

- Италијанска комора је препознала Шабац као свог најпоузданијег партнера. Од 11 компанија које послују у граду три су отворене на препоруку колега. То је доказ да ми испуњавамо високе стандарде, а истовремено смо и добри пословни партнери, истакао је градоначелник Зеленовић.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'