Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

На Ускрс непосредно изјашњавање
у 19 месних заједница

28. Април На Ускрс непосредно изјашњавање <br> у 19 месних заједница
Непосредно изјашњавање организовано је данас у 19 сеоских месних заједница на територији града Шапца. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника за укључивање грађана, посетили су Мишар-једну од месних заједница у којима се грађани изјашњавају о трошењу новца од повраћаја средстава од пореза на имовину .

Градоначелник је честитао Ускрс Мишарцима који су међу првима дошли на гласачко место и гласали за пројекте за које сматрају да могу да унапред живот у њиховом селу.
-Честитам празник свима који и данас долазе да гласају за пројекте који ће бити реализовани од новца који се враћа у њихових 19 месних заједница. Данас људи искажују своју слобидну вољу и изјашњавају се о стварним потребама. Све оно што данас буде изгласано, ја као градоначелник гарантујем да ће бити и реализовано у следећих неколико месеци, као што је било и до сада, рекао је Зеленовић и позвао становнике градских месних заједница да се укључе у процес непосредног изјашњавања које ће у тим месним заједницама бити организовано у јуну.
-Важно је да се чује глас народа. Није то само питање слободног одлучивања, то је и питање самопоуздања, да буду способни и свесни да сами могу да промене средину у којој живе. Ми у Шапцу верујемо да када људи сами доносе одлуке, те одлуке су увек добре. А то може да буде добар пример за целу Србију, подвукао је градоначелник Шапца.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Август 2019.

Радови у Жике Поповића

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће предузећу за телекомуникације „ТЕЛЕКОМ СРБИЈА“ а.д. извршна ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'