Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

На Ускрс непосредно изјашњавање
у 19 месних заједница

28. Април На Ускрс непосредно изјашњавање <br> у 19 месних заједница
Непосредно изјашњавање организовано је данас у 19 сеоских месних заједница на територији града Шапца. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Јелена Топаловић Петровић, помоћница градоначелника за укључивање грађана, посетили су Мишар-једну од месних заједница у којима се грађани изјашњавају о трошењу новца од повраћаја средстава од пореза на имовину .

Градоначелник је честитао Ускрс Мишарцима који су међу првима дошли на гласачко место и гласали за пројекте за које сматрају да могу да унапред живот у њиховом селу.
-Честитам празник свима који и данас долазе да гласају за пројекте који ће бити реализовани од новца који се враћа у њихових 19 месних заједница. Данас људи искажују своју слобидну вољу и изјашњавају се о стварним потребама. Све оно што данас буде изгласано, ја као градоначелник гарантујем да ће бити и реализовано у следећих неколико месеци, као што је било и до сада, рекао је Зеленовић и позвао становнике градских месних заједница да се укључе у процес непосредног изјашњавања које ће у тим месним заједницама бити организовано у јуну.
-Важно је да се чује глас народа. Није то само питање слободног одлучивања, то је и питање самопоуздања, да буду способни и свесни да сами могу да промене средину у којој живе. Ми у Шапцу верујемо да када људи сами доносе одлуке, те одлуке су увек добре. А то може да буде добар пример за целу Србију, подвукао је градоначелник Шапца.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Март 2020.

Забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића

Обавештавамо грађане да ће бити забрањен саобраћај у Улици Милутина Бојића у Шапцу, од раскрснице са Улицом Војислава Илића до раскрснице са Улицом Леонарда Да Винчија, у ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'