Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Музеји у ноћи у Шапцу

20. Мај Музеји у ноћи у Шапцу
Манифестација "Музеји у ноћи" одржана је синоћ у Шапцу, а програм је обухватио девет локација. Учествовале су установе културе, школе, удружења и појединци.
Шапчни су имали прилику да бесплатно погледају разноврсне програме из области културе, образовања и уметности.
У Народном музеју у Шапцу отворена је изложба Рођење хуманоидне роботике, гостујућа изложба Музеја науке и технике из Београда, чији је аутор Шапчанин Иван Станић.
У Холу Библиотке шабачке представљена је гостујућа изложба Библиотеке града Београда, Српска књижевност и Велики рат, аутора Олге Красић Маријановић и Марјана Маринковића, а у двориште Библиотеке шабачке изложба уметничке групе Комбинарт Велики рат у слици и речи.
У Културном центру суграђани су могли да погледају изложбу скулптура и цртежа, аутора Петра Хрануелија, а за љубитељи музике су у Башти Културног центра уживали у концерту Битлманија.
Школа примењених уметности je у манифестацији Музеји у ноћи учествовала са изложбом Ослобађање, док се Музеј шабачких Јевреја представио Рађањем музеја.
У Шабачком Стартит центару организована је Ноћ музеја у свету нових и старих технологија, а ученици Музичке школа „Михаило Вукдраговић” свирали су за Шапчане на више локација.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
16. Октобар 2018.

Прикључење на гас у улици Јарачких жртава

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, у улици Јарачких жртава ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'