Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Музеји у ноћи у Шапцу

20. Мај Музеји у ноћи у Шапцу
Манифестација "Музеји у ноћи" одржана је синоћ у Шапцу, а програм је обухватио девет локација. Учествовале су установе културе, школе, удружења и појединци.
Шапчни су имали прилику да бесплатно погледају разноврсне програме из области културе, образовања и уметности.
У Народном музеју у Шапцу отворена је изложба Рођење хуманоидне роботике, гостујућа изложба Музеја науке и технике из Београда, чији је аутор Шапчанин Иван Станић.
У Холу Библиотке шабачке представљена је гостујућа изложба Библиотеке града Београда, Српска књижевност и Велики рат, аутора Олге Красић Маријановић и Марјана Маринковића, а у двориште Библиотеке шабачке изложба уметничке групе Комбинарт Велики рат у слици и речи.
У Културном центру суграђани су могли да погледају изложбу скулптура и цртежа, аутора Петра Хрануелија, а за љубитељи музике су у Башти Културног центра уживали у концерту Битлманија.
Школа примењених уметности je у манифестацији Музеји у ноћи учествовала са изложбом Ослобађање, док се Музеј шабачких Јевреја представио Рађањем музеја.
У Шабачком Стартит центару организована је Ноћ музеја у свету нових и старих технологија, а ученици Музичке школа „Михаило Вукдраговић” свирали су за Шапчане на више локација.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Јун 2018.

Поправка водоводне мреже

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац“, Шабац, вршити раскопавање површине јавне намене у Шапцу, ул. Господар Јевремова бр. 7. ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'