Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Месна заједница Преки Шор обележила славу
Светог Василија Острошког

12. Мај Месна заједница Преки Шор обележила славу <br> Светог Василија Острошког
Месна заједница „Преки Шор“ данас је обележила своју славу, празник Светог Василија Острошког.
Према речима Немање Илића, председника Савета МЗ „Преки Шор“, овај сазив је добро сарађивао са Градском управом и грађанима.
-На иницијативу грађана овог дела града, преко Савета месне заједнице, у претходне четири године доста је урађено. Растерећен је саобраћај у Масариковој улици укидањем паркинга са једне стране и обележена је бициклистичка стаза, урађени су бехатон тротоари у улицама Алексе Шантица, Милоша Обилића и у Ђукановића сокаку, као и бетонски тротоар у Церској улици. Улице Алексе Шантића, Таковска и Милоша Обилића су постале једносмерне улице са обележеним паркинг местима. Веома важно је и подсетити да је реконструисан парк поред Соколског дома као и Кош клуб, и решен је проблем трафо станице на углу Таковске и Браће Недића, истакао је Немања Илић.
Ломљењу славског колача у просторијама месне заједнице присуствовали су и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, Горан Стојићевић, помоћник градоначелника за образовање и Салко Карадаревић, члан Градског већа града Шапца.
Градоначелник Зеленовић је рекао да Месна заједница “Преки Шор” на овогодишњем непосредном изјашњавању одлучује о трошењу више од 10 милиона динара.
-Веома смо задовољни начином на који ради Савет Месне заједнице, јер га чине оперативни људи, спремни да саслушају грађане и да им помогну. Важно ми је да чујем шта ће ова градска месна заједница предложити на референдуму, шта су њихове идеје и њихови пројекти. Пошто располажу са више од 10 милиона динара од повраћаја средстава од пореза на имовину, позивам све грађане да се упишу у спискове за изјашњавање и да предлажу пројекте за које сматрају да су најпотребнији, рекао је градоначелник Зеленовић.
Он је истакао да се ове године становници свих 60 месних заједница изјашњавају на референдумима, а да ће им на располагању бити близу два милиона евра.

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Август
02.

Мишарске свечаности

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
20. Мај 2019.

Раскопавања у улици војводе Мишића

Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, обавештава грађане да ће ЈКП „Водовод-Шабац" вршити раскопавање површине јавне намене тротоара од бехатона, у улици ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'