Актуелности

Прочитајте актуелности града Шапца

Месна заједница Касарске ливаде предлаже изградњу отвореног базена

24. Октобар Месна заједница Касарске ливаде предлаже изградњу отвореног базена
Месна заједница Касарске ливаде одлучила је да као предлог за предстојеће непосредно изјашњавање о трошењу новца од пореза на имовину кандидује изградњу отвореног олимпијског базена у Шапцу. То је била иницијатива мештана ове месне заједнице коју је Савет МЗ саслушао и одлучио да то поднесе Градској управи као званичан предлог, каже Иван Цвејић, председник Савета Месне заједнице “Касарске ливаде”.

-Добили смо иницијативу родитеља деце који пливају на Градском базену да желе отворен градски базен. Ми ћемо као Савет у потпуности определити средства од пореза на имовину за овај предлог јер мислимо да је то најбоља ствар која може да се уради за нашу децу да здраво одрастају, рекао је Цвејић.

Овој иницијативи радује се и подржава је и Вељко Личанин, ватерполиста који живи у Касарским ливадама. Он каже да постојећи базен постаје тесан за све заинтересоване за пливање.

- Изградња базена у Шапцу помогла нам је да боље и лакше тренирамо и постанемо успешан ватерполо клуб, али мислим да нам је потребан и отворени базен где би ђаци могли да проводе летњи распуст а старији суграђани уживају, зато подржавам иницијативу да се у Шапцу изгради и отворени олимпијски базен, поручио је Вељко Личанин из Касарских ливада, ватерполиста ВК "Шабац".

Пишите нам

Уколико имате сугестије, предлоге, утиске, похвале, али и жалбе или молбе, пишите нам. Ми ћемо дати све од себе да вам одговоримо у најкраћем могућем року.

pen
Пошаљи

Актуелни догађаји

Јул
10.

Забрана саобраћаја у Карађорђевој и Занатлијској

Због извођења радова на реконструкцији пута у Улици Карађорђева у ...

Више информација

Сервисне информације

Све важне информације на једном месту

service info
15. Новембар 2019.

Топлана - радови у улицама Јоце Шапчанина и Касарској

Градска управа Града Шапца - Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове обавештава грађане да ће ЈКП „Топлана-Шабац“ Шабац вршити раскопавање површине јавне намене ...

Више информација

Адресар

Погледајте телефонски именик града Шапца

Address

Контакт

Попуните контакт формулар или нас директно контактирајте путем наведених телефона

Господар Јевремова 6
15000, Шабац
Република Србија
015/346-711
015/364-100
Пошаљи

E-маил листа

ПРИЈАВИТЕ СЕ НА НАШУ Е-МАИЛ ЛИСТУ И БУДИТЕ ОБАВЕШТЕНИ О НОВОСТИМА У НАШЕМ ГРАДУ.

Унесите тражени појам и притисните 'ентер'